Eladó egy exkluzív családi ház Békéscsaba belvárosában

A kétszintes, 600 m2-es ingatlanhoz közel ezer négyzetméter parkosított kert is tartozik. A földszinten akadálymentesített, lenyűgöző aula bűvöli el a belépőt. Ha vállalkozását egyedi épületben működtetné, oktatási centrumot, képzési központot vagy magánorvosi rendelőt hozna létre, ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, legyen Ön a szerencsés tulajdonos!

Pécs Mecsekoldalon eladó egy trendi okosotthon

A modern technológiákkal felszerelt ingatlan nemcsak a legújabb építési trendeket követi, de rendkívül alacsonyak a fenntartási költségei is. Az intelligens rendszerek mellett a napfényes, tágas terek és a lenyűgöző panoráma is egyaránt hódítanak. Ha egy modern, kényelmes és környezettudatos otthont keres, ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget!

Lakásból házba Nyíregyházán!

Szeretne házba költözni? Nem kell egyből egy hatalmas kert? Akkor van egy remek ajánlatunk: 125 négyzetméteres, 4 szobás ikerház, amit a kedve szerint alakíthat ki. Padlófűtés már van, a szaniterek is a helyükön, de a konyhát még meg kell álmodnia. Ha bele akar vágni a kalandba, akkor most tegye meg, ne várjon éveket!

Újlipótvárosi kislakás, összeköltözőknek!

Első otthonnak Újlipótvárosban tökéletes lehet ez a földszinti 28 négyzetméteres lakás, amelyet galériáztak a tuljdonosok. Ha szereti ezt a városrészt, akkor érdemes megnéznie az ingatlant, amely befektetésnek sem utolsó. Nem kell rákölteni!   

Eladó egy apartmanház a “stégek városában”

Dömsödön, közvetlenül a vízparton kínálják eladásra ezt az apartmanházat kávézóval, edzőteremmel és nem utolsó sorban dunai panorámával. Az apartmanok 30 m2-esek és mindegyikhez saját terasz tartozik. A napelem rendszer kiépítése már folyamatban van, így az áramellátás sem fog gondot okozni. Ha befektetne, mindenképp kattintson a részletekért!

Eladó egy aprócska ház a nyugalom szigetén

Ha olyan kisméretű ingatlant keres aminek van kertje, itt a lehetőség! A Molnárszigeten kínálják eladásra ezt a 28 négyzetméteres házat, ahol a picike alapterület ellenére egy nappalit, két hálót, konyhát, fürdőt és egy 8 m2-es fedett teraszt is kialakítottak. A tetőtérben talál még plusz 15 m2-t, és a ház teljes terjedelme alatt egy ablakos pincét….

Költözzön a Skanzen mögé!

Csodás helyen, Szentendrén találtunk a Szarvashegy lábánál, a Skanzen mögött egy ingatlant, ami akár több generáció összeköltözésére is lehetőséget ad. A panoráma lélegzetelállító és a déli tájolásnak köszönhetően a ház egész nap úszik a napfényben. Ha nem elégszik meg 150 négyzetméterrel, akad a telken még egy jó állapotú családi ház, igény szerint a kettő együtt…

Felújít? Építkezik? Jó, ha ezt tudja!

Ma egy szakemberre 52 napot kell várni, a tavalyi 58 helyett, a munkadíjuk viszont 18%-kal emelkedett, ezzel átlépve a 10 ezer forintos lélektani határt – ismertette friss kutatásának eredményeit a Mapei Kft. A cég minden évben közzéteszi az aktuális építőipari adatait és szondázza a szakemberek hangulatát.

Ingatlan mindössze 4 millióért: alakítsa kedvére!

Gyula város egyik legszebb részén, Városerdőn kínálják megvételre ezt a félkész ingatlant. Az alapozás kész, a falak visszabontva, a többi lehet hogy pont Önre vár? A tervek szerint 2 szoba, 1 nappali és 1 fürdőszobás ház konyhájából csodás kilátás nyílik a kertre és a tervezett fedett teraszra. Persze a belső terek még alakíthatóak és ami…

Ha már most gondol a nyárra, itt egy nyaraló 4 millióért!

De akár egész évben is élvezheti a délegyházi tavak közelségét ebben a 45 négyzetméteres lakókocsival egybeépített ingatlanban. A telek a Délegyházi Naturista Egyesület területén helyezkedik el, a tó vize pedig kristálytiszta, fürödhet, biciklizhet, kajakozhat, de akár horgászhat is.